Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος ευλόγησε την έναρξη των εκδηλώσεων της «Χριστιανικής Αγωγής» Καρδίτσης για την χειμερινή περίοδο 2017-2018.

SAM 8187 Custom

  Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Τρίτης 17 Οκτωβρίου 2017, τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει των εκδηλώσεων της «Χριστιανικής Αγωγής» Καρδίτσης για την χειμερινή περίοδο 2017-2018.

  Ακολούθως, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, υπεύθυνος του Σωματείου της «Χριστιανικής Αγωγής» Καρδίτσης αφού ευχαρίστησε πρωτίστως τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεο για την αγάπη και την ανταπόκριση στο κάλεσμά του να βρεθεί ανάμεσά τους. Στη συνέχεια, ανέπτυξε το θέμα: «Ἐμοί δέ μή γένοιτο καυχᾶσθαι εἰ μή ἐν τῷ σταυρῷ τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ» (Γαλ. στ΄14).
  Την πρώτη αυτή συνάντηση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος αναφερόμενος στη σημασία του Τιμίου Σταυρού του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού στη ζωή του κάθε χριστιανού.
SAM 8187 Custom
SAM 8188 Custom
SAM 8190 Custom
SAM 8192 Custom
SAM 8193 Custom
SAM 8194 Custom
SAM 8196 Custom