Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Ξεκίνησε η Γ΄ Κατασκηνωτική περίοδος αγοριών Γυμνασίου.

Ξεκίνησε η Γ΄ κατασκηνωτική περίοδος στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος με πληρότητα 100% στον ειδυλλιακό τόπο του Αγίου Λαυρεντίου στο Πήλιο, η οποία θα διαρκέσει από 10 Ιουλίου μέχρι 17 Ιουλίου.

Περίπου  100 παιδιά, των σχολικών τάξεων του γυμνασίου, για τις υπόλοιπες 7 ημέρες, καλούνται να λησμονήσουν την απλή καθημερινή ζωή της πόλης και να ζήσουν μια δημιουργική, ψυχαγωγική και καρποφόρα κατασκηνωτική εμπειρία.
Στις 10/7, τελέστηκε ο αγιασμός ενάρξεως της κατασκηνωτικής περιόδου και δόθηκε το όνομα της κατασκήνωσης. Αρχηγός της Κατασκήνωσης είναι ο Αρχίμ. Καλλίνικος Γεωργακόπουλος.





Έτσι λοιπόν φέτος, η κατασκηνωτική περίοδος των αγοριών του γυμνασίου, ονομάζεται  «Μυστήρια» και είναι αφιερωμένη στα Μυστήρια της Εκκλησίας μας.