Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Η Αγρυπνία του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου (ΦΩΤΟ).

Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου αλλά και της Συνάξεως της Παναγίας της Τριχερούσας τελέσθηκε εχθές, Τρίτη 11 Ιουλίου 2017, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνορος Καστοριάς.
Της Ιεράς Ακολουθίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ και συμμετείχαν Κληρικοί της Μητροπόλεως, οι Διάκονοι και πλήθος πιστών χριστιανών.
Ο Σεβασμιώτατος στο λόγο του αναφέρθηκε στον Άγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη, ο οποίος ήταν Άγιος στη συνείδηση του λαού του Θεού πριν ακόμα από την κοίμησή του, και στον οποίο κατέφευγαν και καταφεύγουν κατά χιλιάδες και σήμερα στο Μοναστήρι της Σουρωτής.

“Ο Άγιος Παΐσιος είναι η απάντηση σε όλους εκείνους που αμφισβητούν σήμερα την παρουσία του Θεού, σε όλους εκείνους που θέλουν να διδάξουν στον λαό μας έναν καινούργιο τρόπο ζωής”, συμπλήρωσε ο Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ.
Και κατέληξε προτρέποντας να παρακαλέσουμε τον Άγιο Παΐσιο να απαλύνει τον πόνο των ανθρώπων, να ικανοποιήσει τα αιτήματα του καθενός και να υψώνει χείρας ικέτιδας στο θρόνο της Παναγίας για τη λύτρωση και τη σωτηρία μας.