Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Ξεκίνησε η Γ' Κατασκηνωτική Περίοδος της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας (ΦΩΤΟ).

Η 3η κατασκηνωτική περίοδος των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας, για τα αγόρια του Δημοτικού, ξεκίνησε την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017, στο Κατασκηνωτικό Κέντρο Βογατσικού του Δήμου Άργους Ορεστικού.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, ο οποίος ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά να περάσουν όμορφα, να κάνουν καινούργιους φίλους και να ζήσουν τη ζωή της Εκκλησίας.
Επίσης, ευχαρίστησε και συνεχάρη τον π. Στέφανο Σχοινά, ο οποίος έχει την ευθύνη της Κατασκήνωσης για τις περιόδους των αγοριών και αγωνίζεται καθημερινά για το έργο νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως.
Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τις εθελόντριες κυρίες, οι οποίες καθ’ όλη τη διάρκεια των κατασκηνώσεων βρίσκονται στις επάλξεις και προσφέρουν στο έργο της τοπικής Εκκλησίας.