Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΙΝΑΧΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ.


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ
«ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ»
ΙΝΑΧΟ  ΆΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ
ΙΝΑΧΟΣ, 10-07-2017
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 Από την Ιερά Μητρόπολη Αργολίδoς  και τον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ινάχου γίνεται γνωστό ότι την Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017, εορτή της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος  Μαρίνης,  εορτάζει ο  φερώνυμος  Ναός στον  Ίναχο Άργους – Μυκηνών.

    Την παραμονή της εορτής, ημέρα Κυριακή και ώρα 8:00 μ.μ., θα ψαλεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ.κ. Νεκταρίου.
     Ανήμερα της εορτής, ημέρα Δευτέρα και ώρα 7:00 π.μ., θα ψαλεί η Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια θα τελεσθεί Πανηγυρική  Θεία Λειτουργία.
    Επίσης, ανήμερα της εορτής, το απόγευμα και ώρα 6:00μ.μ., θα ψαλεί ο Μεθέορτος Εσπερινός και εν συνεχεία ο Παρακλητικός κανόνας της Αγίας Μαρίνης.
     Παρακαλείσθε όπως παρευρεθείτε για να τιμήσουμε  τη μνήμη της Μεγαλομάρτυρος Αγίας Μαρίνης, προστάτιδος όλων ημών.
Εκ του εκκλησιαστικού Συμβουλίου