Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΣΕ ΕΝΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΕΥΣΕΒΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.

Το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017 το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συλλειτουργούνων του Πρωτοσυγκέλλου του Αρχιμ. Νικοδήμου Ευσταθίου και άλλων Κληρικών, προεξήρχε στην Θεία Λειτουργία και κήρυξε τον θείο λόγο στους πολλούς ευσεβείς χριστιανούς, οι οποίοι προσήλθαν στον Μητροπολιτικό Ι. Ναό Αγ. Δημητρίου Χαλκίδος.


Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος προεξήρχε και στο εξάμηνο Μνημόσυνο του αοιδίμου Αποστόλου Κηρύκου, διατελέσαντος εκκλησιαστικού συμβούλου του Ι. Ναού για πάρα πολλά χρόνια.

Την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017 το πρωί, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στον Ι. Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Δοκού Χαλκίδος, συνοδευόμενος από τον Αρχιμ. Νεκτάριο Ευγενικό και τον Διάκ. Νικόλαο Πριμηκύριο.

Εκεί τους υποδέχθηκε ο Εφημέριος της Ενορίας Πρεσβ. Ευάγγελος Πράγιας και ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Όρθρου, ενώ προεξήρχε και κήρυξε τον θείο λόγο στην τελεσθείσα Θεία Λειτουργία, καθώς και στο τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο της αοιδίμου ενορίτισσας Ανδριανής Λιβανίου, μητρός της Βουλευτού Ευβοίας κ. Ζωής Λιβανίου.