Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ.

Στο Λόφο του Αγίου Γεωργίου στο Αργολικό την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017, πραγματοποιήθηκε μουσική βραδιά από το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αργολικού ,του Δήμου Ναυπλιέων και του συλλόγου εθελοντών ''Προασπίζω'' από την  Αθήνα  προς τιμή των ατόμων με αναπηρία του νομού Αργολίδος.

Κατά την εκδήλωση ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Λάτσιος πρόσφερε στον σύλλογο ΑμεΑ Αργολίδος ένα αναπηρικό καροτσάκι και χρηματικό ποσό για τις ανάγκες του συλλόγου. Επίσης ο πρόεδρος του συλλόγου ευχαρίστησε τον εφημέριο του Αργολικού και εθελοντή αρχιπυροσβέστη π. Ιωάννη Μητροσύλη για την τιμή που έκανε στο σύλλογο και να τον καλέσει στην εκδήλωση , αλλά και για την προσφορά του στον εθελοντισμό.

 Να σημειωθεί πως το χειμώνα ο σύλλογος Προασπίζω ,βράβευσε τον Ιερέα για το εθελοντικό του έργο στην πυροσβεστική υπηρεσία  Ναυπλίου.  Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Ιερείς π. Γεώργιος Μητροσύλης και π. Βασίλειος Γκολέμης, οι βουλευτές Αργολίδος Γ.Ανδριανός και Γ.Μανιάτης , η πολιτευτής Σόνια Κρίγγου ,ο πρώην νομάρχης Αργολίδος Β.Σωτηρόπουλος και πάρα πολύς κόσμος. Η βραδιά έκλεισε με μουσική από τους εθελοντές μουσικούς  (M. V.P) του συλλόγου .STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ