Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ.

«Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής για όσους αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την ελευθερία της Κύπρου»  πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» ,στην πόλη του Άργους.
Την εκδήλωση οργάνωσε  το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών – Επιτροπή για την Κύπρο σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου, την Κυπριακή Πρεσβεία - Σπίτι της Κύπρου και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Άργους - Μυκηνών (Κ.Ε.Δ.Α-Μ). Συμμετείχαν ο Χορευτικός Όμιλος του Πανεπιστημίου Κύπρου με τη στήριξη του Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη και του Κέντρου Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού και ο σύλλογος  Ελληνικών Χορών & Εθνογραφικών Μελετών «Ελληνική Παράδοση».

Το  πρόγραμμα  της εκδήλωσης περιελάμβανε , προσφώνηση και παρουσίαση του προγράμματος εκ μέρους του Δήμου Άργους Μυκηνών: Γωγώ Μ. Μούκα
Χαιρετισμό  του Δημάρχου Άργους Μυκηνών κ. Δημητρίου Καμπόσου και του βουλευτή Γ.Ανδριανού. Μετά τους χαιρετισμούς παρουσιάστηκε σύντομο αντικατοχικό μουσικοχορευτικό  δρώμενο  για  την  Κύπρο από τον Χορευτικό Όμιλο του Πανεπιστημίου Κύπρου.
Επετειακή Ομιλία έκανε ο  Ανδρέας Βοσκός, εκ μέρους της Επιτροπής για την Κύπρο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Καλλιτεχνικό αφιέρωμα και πρόγραμμα με δημοτικούς χορούς και δημοτικά, επετειακά, αγωνιστικά τραγούδια της Κύπρου,  παρουσιάστηκαν  από τον Χορευτικό Όμιλο Πανεπιστημίου Κύπρου.  Τοπικοί δημοτικοί χοροί της Αργολίδας από τον σύλλογο Ελληνικών Χορών & Εθνογραφικών Μελετών «Ελληνική Παράδοση».