Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

…διεκδικούμε τo αυτονόητο!

Την δική του παρέμβαση έκανε στην πετυχημένη κινητοποίηση των κατοίκων του Βορείου Έβρου για την ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός.
Να αναφερθεί ότι ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου ήταν από τους πρώτους που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία συλλόγων και φορέων για την διεκδίκηση καλύτερων συνθηκών στο Νοσοκομείο και φυσικά την αναβάθμιση του.
«Το θέμα της εύρυθμης λειτουργίας του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου είναι για όλους μας, για όσους μένουμε εδώ σε αυτή την ακριτική περιοχή θέμα ζωής! Είναι θέμα ποιότητας ζωής» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου.

Σε άλλο σημείο ο Σεβασμιώτατος τόνισε: «Όλοι μαζί διεκδικούμε όχι κάτι σπουδαίο αλλά το αυτονόητο, διεκδικούμε την ίδια μας την ζωή. Γι’ αυτό ενώνουμε την φωνή μας, ενώνουμε τις καρδιές μας, ζητώντας δικαίωμα και εμείς παροχής υπηρεσιών στην υγεία.»
«Δεν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας, αλλά είμαστε οι ακρίτες και η εμπροσθοφυλακή! Το ποτήρι ξεχείλισε, η κοροϊδία διαδέχεται η μια την άλλη και δυστυχώς κάποιοι μας εμπαίζουν συστηματικά….» – πρόσθεσε κλείνοντας ο Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός.
αναδημοσίευση από τον ιστοτόπο romfea.gr