Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Μουσική εκδήλωση της Χορωδίας.

Ένα τραγούδι το διάβα της καθημερινής βιωτής του Έλληνα… Δυο ρυθμικά βήματα, όπως τα ορίζει ο κάθε τόπος, και τα ’κανε χορό.
Όλα αρχίζουν με το κλάμα της ζωής, της πρώτης μέρας, και καταλήγουν στο βιολογικό χωρισμό της ψυχής από το σώμα!
Ένα ταξίδι με πολλούς σταθμούς. Η τρυφερότητα και αθωότητα της παιδικής ηλικίας, τα όνειρα και η επανάσταση της εφηβείας, η αβεβαιότητα και η δημιουργία του ενήλικα, η ανασφάλεια και η προσμονή των γερατειών. Πλούτος αισθημάτων που σε κάνουν πότε να κλαις και πότε να γελάς…Αλίμονο σ΄ όσους δεν έζησαν την ηλικία τους…και δεν μπόρεσαν να ψελλίσουν ένα τραγούδι, να σύρουν ένα μέτρο χορού, για τον πόνο ή τη χαρά, έτσι, για να ξαλαφρώσουν την καρδούλα τους!    
Ελάτε να το ζήσουμε για λίγο. Την Πέμπτη 29 Ιουνίου και ώρα 9:30 το βράδυ στην Παρηγορήτρια. Ένα τραγούδι από την Χορωδία Εθνικής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης κι ένας χορός από τα παιδιά του χορευτικού τμήματος του Μ/Φ Συλλόγου Σκουφάς Άρτης, για τη ζωή!