Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Τρόφιμα μοίρασαν οι Τράπεζες Τροφίμων της Μητροπόλεώς Καστορίας.Τρόφιμα σε όλους τους δικαιούχους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας μοίρασαν οι Τράπεζες Τροφίμων της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας, σε ολόκληρη την Μητροπολιτική Περιφέρεια.
Οι 8 Τράπεζες Τροφίμων μοιράζουν δύο φορές το μήνα δέματα, τα οποία καλύπτουν σημαντικά τις ανάγκες των οικογενειών, που καταφεύγουν στη βοήθεια της τοπικής μας Εκκλησίας.

Παράλληλα, και κατά διαστήματα, μοιράζονται κοτόπουλα, κρασιά, αυγά, τυριά, λάδι και άλλα είδη που προσφέρονται από επωνύμους και ανωνύμους, καθώς και φρούτα μέσα από ευρωπαΐκά προγράμματα, όταν αυτά διεκδικούνται από τους δύο βαθμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας ευχαριστεί όλους αυτούς που προσφέρουν από το περίσσευμα ή το υστέρημά τους και ενισχύουν το φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας μας και εύχεται να τους αντιχαρίζει ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός πλουσίως τα αγαθά Του.