Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

ΚΓ' ΠΑΥΛΕΙΑ: Εξομολόγηση και ψυχικά νοσήματα. Ημερίδα πνευματικών.


123
Την Τρίτη 6 Ιουνίου το πρωί μέσα στο πλαίσιο των ΚΓ' Παυλείων πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Οσίου Νικοδήμου του Βεροιέως του δια Χριστός σαλού ημερίδα ιερέων που διακονούν στο Μυστήριο της Ιεράς Εξομολογήσεως.

Η ημερίδα είχε θέμα: Εξομολόγηση και ψυχικά νοσήματα.Την ημερίδα παρουσίασε ο αρχιμ. Ιερεμίας Γεωργαλής προϊστάμενος του Ιερού Ναού που φιλοξένησε τους πατέρες.
Ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας χαιρέτισε την εκδήλωση και εν συνέχεια τον λόγο πήραν ο ιερομόναχος Λουκάς Γρηγοριάτης, ιατρός και ο κ. Σταύρος Μπαλογιάννης καθηγητής νευρολογίας. Και οι δυο ομιλητές τόνισαν την σπουδαιότητα της κατανόησης από μεριάς των πνευματικών ότι η ορθή συμβουλευτική και ποιμαντική προς τους εξομολογουμένους θα πρέπει να έχει υπ'όψιν της και την πιθανή παθολογία και ψυχική διαταραχή του πάσχοντος ανθρώπου ο οποίος χρειάζεται την βοήθεια και της επιστήμης.
Μετά το πέρας των εισηγήσεων ο σεβασμιώτατος έδωσε στους εκλεκτούς ομιλητές το ενθύμιο την ΚΓ' Παυλείων.
ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ