Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Εορτή Αγίου Λουκά του ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως της Κριμαίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εορτή Αγίου Λουκά του ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως της Κριμαίας


Την προσεχή Κυριακή 11 Ιουνίου, η Εκκλησία μας εορτάζει την ιερά μνήμη του νεοφανούς Ρώσου Αγίου Λουκά του ιατρού, αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως της Κριμαίας. Στην Μητρόπολή μας τιμάται ιδιαίτερα στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής όπου υπάρχει Παρεκκλήσιο του Αγίου και φυλάσσεται τεμάχιο εκ των ιερών λειψάνων του.
Την Κυριακή το πρωί από 7.00’-10.00’ θα τελεσθεί η πανηγυρική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Ανθίμου. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Μητροπολίτης μας θα ευλογήσει τις ιατρικές ποδιές διαβάζοντας την ανάλογη ευχή.

Το απόγευμα της Κυριακής στις 7.00’ στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως θα παρουσιασθεί η ρώσικη ταινία με ελληνική μετάφραση που αφηγείται τη ζωή του Αγίου Λουκά του ιατρού. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως.