Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Προσφορά τροφίμων από τη Μονή Βατοπαιδίου για τις κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως Δημητριάδος.

Για μία ακόμη φορά η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου και ο Ηγούμενός της Γέροντας Εφραίμ, έρχονται αρωγοί και συμπαραστάτες στο πολυποίκιλο έργο της Τοπικής μας Εκκλησίας, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι ο Αγιορείτικος Μοναχισμός είναι μεν εκτός του κόσμου, προσεύχεται, όμως και δρα ουσιαστικά, ενισχύοντας τα έργα της Εκκλησίας, που διακονεί τον κόσμο.

Αυτή τη φορά η Ιερά Μονή Βατοπαιδίου απέστειλε μεγάλη ποσότητα τροφίμων, που θα ενισχύσουν τη λειτουργία των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου, όπου θα φιλοξενηθούν και το φετινό Καλοκαίρι εκατοντάδες παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Ιγνάτιος ευχαριστεί ολοθύμως τον Ηγούμενο της Μονής Γέροντα Εφραίμ για την διαρκή στήριξη και συναντίληψή του στο έργο της Τοπικής μας Εκκλησίας.