Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Ο ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΧΙΛΛΙΟ.

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου τελέστηκε η επίσημη υποδοχή και η Δοξολογία προς τιμήν του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχείου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστασίου.
Ο Μακαριώτατος έφθασε στα προπύλαια του πολιούχου της πόλεως μετά της τιμίας συνοδείας του και έτυχε θερμής υποδοχής από τον σεπτό μας Ποιμενάρχη κ. Ιγνάτιο και από τον Μητροπολίτη Ελασσώνος κ. Χαρίτωνα.
Εν συνεχεία τελέστηκε η πανηγυρική Δοξολογία στη διάρκεια της οποίας ο κ. Ιγνάτιος καλωσόρισε στη γη των Θετταλών και στην πόλη του Αγίου Αχιλλίου τον Προκαθήμενο της Αλβανικής Εκκλησίας.
Στην αντιφώνηση του ο Μακαριώτατος αφού ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Λαρίσης για την υποδοχή κα τη φιλοξενία, μίλησε για το ιεραποστολικό έργο στην Αλβανία και περαίνοντας τον λόγο του κάλεσε όλους τους πιστούς να παραμείνουν μάρτυρες του Ευαγγελίου του Χριστού μας.