Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΕΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ Ι.Ν ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ.

Την Κυριακή 11 Ιουνίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε με τη Χάρη του Θεού η επί τη λήξει της φετινής κατηχητικής χρονιάς εκδήλωση των Κατηχητικών Σχολείων του Ι.Ν Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

 Τα παιδιά και οι γονείς προσήλθαν με χαρά στο φιλόξενο χώρο του Πνευματικού Κέντρου.

Ο εφημέριος του ναού π. Χρυσοβαλάντης Φιλντίσης ευχαρίστησε τους δασκάλους όλων των δραστηριοτήτων (κατηχητικών και και παραδοσιακών χορών) για την προσπάθεια που κατέβαλαν και αυτή την χρονιά και ανανέωσε το ραντεβού με τους μικρούς φίλους τον Σεπτέμβριο.



Τα παιδιά αποχαιρέτησαν την χρονιά που πέρασε με τραγούδια και ποιήματα. Στη συνέχεια, τα χορευτικά τμήματα των κατηχητικών σχολείων , τα τμήματα παραδοσιακών χορών ενηλίκων και η χορευτική ομάδα Αγίου Γεωργίου Βατώντα παρουσίασαν ένα πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα.


Την αποχαιρετιστήρια συνάντηση έκλεισε ο προϊστάμενος του ναού π. Ιωάννης Θεοδωρακόπουλος. Ο  π. Ιωάννης απευθυνόμενος στους γονείς και στα παιδιά τόνισε τη σημασία και την προσφορά του Κατηχητικού Σχολείου και συνεχάρη   τους γονείς για το ζηλο τους και την αγάπη τους προς την Εκκλησία. Ανέφερε πως η χρονιά που πέρασε υπήρξε γόνιμος πνευματικά και ευχήθηκε μάλιστα του χρόνου η κατηχητική συντροφιά και η συμμετοχή στα τμήματα των λοιπών δραστηριοτήτων να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.

Η γιορτή έληξε με κέρασμα από εκλεκτά γλυκίσματα που προσφέρθηκε στους παρευρισκόμενους από την παράδοση των αναμνηστικών δώρων για τα παιδιά.