Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Ενημερωτική Ιατρική Ημερίδα στο Βόλο επί τη μνήμη του Αγίου Λουκά του Ιατρού.


Με την ευκαιρία της μνήμης του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως & Κριμαίας, του Ιατρού, η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, σε συνεργασία με την Γενική Κλινική «Άνασσα», διοργανώνει Ενημερωτική Ιατρική Ημερίδα, το Σάββατο, 10/6, από τις 9.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ., στο Πν. Κέντρο (Κ. Καρτάλη – Ανθ. Γαζή).
Στο ενδιάμεσο της Ημερίδας, στις 12.00 μ., στο Παρεκκλήσιο της Παναγίας Γλυκοφιλούσης του Πν. Κέντρου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος θα τελέσει σύντομη Δέηση υπέρ των Επαγγελματιών Υγείας και θα ευλογήσει τις ιατρικές τους στολές, ενώπιον του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά.
Στις 7.00 μ.μ. θα τελεστούν τα Εγκαίνια του Κέντρου Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας του Σ.Σ.Κ. «Ο Εσταυρωμένος» από τον Σεβασμιώτατο (Θουκυδίδου 10).