Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Οσίου Δαυίδ του Γέροντος του εν Ευβοία.

DSC 0044 Custom 
 Η πόλη της Καρδίτσης υποδέχθηκε την τιμία κάρα του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Δαυίδ του Γέροντος του εν Ευβοία.
Το εσπέρας της Παρασκευής στην κεντρική είσοδο του Ιερού μας Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης ο Σεβασμιώματος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, ο Κλήρος με επικεφαλής τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Αμφιλόχιο Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς μας Μητροπόλεως και ο ευσεβής λαός υποδέχθηκαν την Τιμία Κάρα του Οσίου Δαυίδ, την οποία κόμισε ο μοναχός Δαμασκηνός.

 Ακολούθησε πομπή προς τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό και εκεί τελέσθηκε Δοξολογία.
 Στην σύντομη ομιλία του ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομο για την άδεια και την ευλογία του, ώστε η Τιμία Κάρα να κομιστεί στην Ιερά μας Μητρόπολη. Ακόμη, τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής του Οσίου Δαυίδ π. Γαβριήλ και την αδελφότητα. Τόνισε τέλος πως υποδεχθήκαμε τον Άγιό μας – τον Άγιό σας, τον Άγιο Δαυίδ τον Γέροντα και ζούμε μέσα σε μια πνευματική χαρά, ας προσκυνήσουμε όλοι την Τιμία Κάρα του και ας του καταθέσει ο καθένας μας τις σκέψεις του και τις αγωνίες του, μην ξεχάσετε σας παρακαλώ και τα παιδιά μας, τα οποία δίνουν αυτές τις ημέρες τις εξετάσεις τους. Να είστε σίγουροι πως ο Όσιος θα τείνει ευήκοον ους.
Φωτογραφίες: Δημήτριος Καραγιάννης
DSC 0001 Custom
DSC 0033 Custom
DSC 0036 Custom
DSC 0037 Custom
DSC 0044 Custom
DSC 0047 Custom
DSC 0050 Custom
DSC 0053 Custom
DSC 0065 Custom
DSC 0068 Custom
DSC 0070 Custom
DSC 0078 Custom
DSC 0083 Custom
DSC 0088 Custom
DSC 0090 Custom
DSC 0092 Custom