Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΩΡΟΘΕΟΥ, ΠΑΡΑ ΤΩ ΚΑΘΕΔΡΙΚΩ ΝΑΩ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΡΜΟΥΠΟΛΕΩΣ.


  Στο τιμώμενο επ' ονόματι του Αγίου Ιερομάρτυρος Δωροθέου, Επισκόπου Τύρου, ομώνυμο ιερό Παρεκκλήσιο κάτωθεν του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Νικολάου Ερμουπόλεως, ανεγερθέν εις μνήμην του αοιδίμου Μητροπολίτου Σύρου Δωροθέου Α΄ (Στέκα), τελέσθηκε σήμερα το πρωί, μεθεόρτως, πολυϊερατική Θεία Λειρουργία, συνιερουργούντων των Αρχιερατικών Επιτρόπων Σύρου, Πρωτοπρ. Φλαβιανού Αλμπέσκου και Άνω Μεράς και Παλαιοκάστρου Μυκόνου, Πρωτοπρ. Βασιλείου Τζανιδάκη και Κληρικών της Σύρου, συνευχομένου και του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β΄.Παρουσία του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Γεωργίου Μαραγκού, του Αντιδημάρχου κ. Αλεξ. Αθνασίου, της Πολιτευτού Κυκλάδων της ΝΔ κας Αικατερίνης Μονογυιού και πολλών πιστών.   Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ αφιέρωσε στην εικόνα του Προστάτου του Αγίου αρχιερατικό Εγκόλπιο, τέλεσε την Αρτοκλασία και μνημόσυνο του αοιδίμου Προκατόχου του κυρού Δωροθέου Β και ευχαρίστησε τους παραστάντες και τους Εφημερίους του Ναού, Αρχιμ. Βενέδικτο Φραγκογιάννη και Πρεσβ. Λουκά Βασάλο για τη διοργάνωση και τον ευπρεπισμό της εορτής.