Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΩΝ ΕΝΟΡΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ.


Για πρώτη χρονιά φέτος διοργανώθηκε από το Γραφείο Νεότητος πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των νεανικών ενοριακών ομάδων της Μητροπόλεώς μας.

Η πρώτη φάση των αγώνων ξεκίνησε την Τετάρτη της Διακαινησίμου όπου τα παιδιά αγωνίστηκαν χωρισμένα σε δυο ηλικιακές κατηγορίες. Η πρώτη για παιδιά Δημοτικού έως και Α’ Γυμνασίου και η δεύτερη για παιδιά από Β’ Γυμνασίου έως και Γ’ Λυκείου.

Στην προημιτελική φάση συμμετείχαν στην πρώτη κατηγορία οι ενοριακές ομάδες Κοιμήσεως Θεοτόκου Άργους, Αγίας Τριάδας Μιδέας, Λυγουριού, Παναριτίου, Κουτσοποδίου, Αγίου Πέτρου Άργους, Παναγίας Κατακεκρυμένης και Τιμίου Προδρόμου Άργους και στη δεύτερη κατηγορία οι ενοριακές ομάδες Κουτσοποδίου, Κιβερίου, Μαλανδρενίου, Λυγουριού, Πυργιωτίκων, Παναριτίου, Αγίου Αδριανού και Αγίου Δημητρίου (Μετοχίου).
Στην ημιτελική φάση προκρίθηκαν στην πρώτη κατηγορία οι ομάδες Παναριτίου, Κουτσοποδίου, Λυγουριού και Παναγίας Κατακεκρυμμένης και στη δεύτερη το Λυγουριό, ο Άγιος Αδριανός, το Κιβέρι και τα Πυργιώτικα.

Στα ημιτελικά που έγιναν στα Λευκάκια βγήκαν τα ζευγάρια των τελικών. Έτσι, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου στις 7:00 το απόγευμα στην κατηγορία των μικρών θα αγωνιστούν στο γήπεδο του Λυγουριού για την 3η-4η θέση οι ομάδες του Λυγουριού και της Παναγίας Κατακεκρυμμένης και στο μεγάλο τελικό οι ομάδες του Παναριτίου και του Κουτσοποδίου.

Μια εβδομάδα αργότερα, τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στις 7:00 το απόγευμα θα αγωνιστούν οι μεγάλες ομάδες στο δημοτικό στάδιο του Ναυπλίου. Στον τελικό έχουν προκριθεί το Λυγουριό και τα Πυργιώτικα ενώ την 3η θέση κατέλαβε ο Άγιος Αδριανός αφού το Κιβέρι δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στον ημιτελικό. Μετά το τέλος αυτού του αγώνα θα γίνουν οι απονομές των επάθλων σε όλες τις κατηγορίες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη αυτή διοργάνωση και να ευχηθούμε να γίνει θεσμός και του χρόνου να είναι καλύτερη!