Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ στο Διδυμότειχο (ΦΩΤΟ) Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ στο Διδυμότειχο (ΦΩΤΟ).Στο Διδυμότειχο μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, προσκεκλημένος του οικείου Ποιμενάρχου, Μητροπολίτου Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού.
Ο Σεβασμιώτατος προσεκλήθη ως εισηγητής στην τελευταία Ιερατική Σύναξη της ιεραποστολικής περιόδου 2016 – 2017 που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Παναγίας Ελευθερωτρίας Διδυμοτείχου, και ανέπτυξε το θέμα «Ο ιερέας ως οικονόμος των μυστηρίων του Θεού».
Ακολούθησε διαλογική συζήτηση.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνός παρουσιάζοντας τον υψηλό προσκεκλημένο του τόνισε «ότι ο λόγος του Σεβασμιωτάτου αδελφού, αγίου Καστορίας, είναι καρπός πνεύματος πίστεως, σοφίας, συνέσεως και φόβου Θεού».