Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

ΚΓ' ΠΑΥΛΕΙΑ: "Εν ταις λύπαις χαράν και εφροσύνη". Ημερίδα πρεσβυτερών και μητέρων κληρικών.


DSC04944
Την Τετάρτη 7 Ιουνίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κυμίνων όπου εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ημερίδα για τις πρεσβυτέρες και μητέρες των κληρικών της Μητροπόλεως.

 Την ημερίδα παρουσίασε ο πρωτοπρεσβύτερος Νεκτάριος Σαββίδης και ομίλησαν η κ. Βασιλική Κώστα καθηγήτρια νευρολογίας με θέμα, "Η υπαρξιακή σταθερότητα στη συμπόρευση της συσταυρώσεως και της συναναστάσεως", και η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Αγίου Πορφυρίου Ξάνθης, μοναχή Άννα με θέμα "Η αντιμετώπιση των θλίψεων κατα τον Άγιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη". Μετά το πέρας των εισηγήσεων τον λόγο πήρε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων ο οποίος τόνισε ότι η θλίψεις και οι αδικίες της ζωής μπορούν να φέρουν πολλούς πνευματικούς καρπούς αρκεί ο άνθρωπος να έχει ταπείνωση και εμπιστοσύνη στο Θεό ο οποίος θέλει την σωτηριά του.
Για περισσότερες φωτογραφίες κάντε ΚΛΙΚ εδώ.