Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Λαμπρός ο εορτασμός των Αγίων Πάντων (ΦΩΤΟ).Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων Καστοριάς λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, την Κυριακή των Αγίων Πάντων.
Πλήθος πιστών χριστιανών συνέρευσε στον Ιερό Ναό για να εναποθέσουν τα αιτήματά τους στους Αγίους της Εκκλησίας μας και να προσκυνήσουν τα ιερά λείψανα των Αγίων που τίθονταν σε προσκύνηση.

Ο Σεβασμιώτατος στο λόγο του μίλησε για τους Αγίους τους οποίους οφείλουμε να τιμούμε, όπως προτάσσει η παράδοσή μας, και να αναφέρθηκε σε ένα βασικό γνώρισμά τους που είναι η πνευματική υγεία.
Ανέλυσε δε εκτεταμένα τα χαρακτηριστικά του πνευματικά υγιούς ανθρώπου και ευχήθηκε να μιμηθούμε κι εμείς τη ζωή των Αγίων της Εκκλησίας μας και να αποκτήσουμε την πνευματική μας υγεία.
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε δέηση υπέρ των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας και διαβάστηκε η διαταγή του Αρχηγού της ελληνικής Αστυνομίας.
Ο Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ ευχαρίστησε και συνεχάρη τους Εφημερίους του Ιερού Ναού και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου για την άψογη συνεργασία και διοργάνωση της πανηγύρεως του Ιερού Ναού.