Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία για τα Ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως κ.κ.Βαρνάβα.

Δελτίο τύπου
Eις τον Bαρθολομαίον.
Κα
σς μαθητς, Χριστ, Βαρθολομαος,
Μιμο
μενς σε, σταυρικν φρει πθος.
Eις τον Bαρνάβαν.
πρ λθον σπφειρον, ς γραφ λγει,
Το
ς συντρβοντας εχε Βαρνβας λθους.

Διπλή η  γιορτή και η χαρά  διπλή: Η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας άγουν τα ονομαστήριά τους  και συνευφραίνεται χαρμόσυνα το πλήρωμα της Εκκλησίας σε όλη  την Οικουμένη και  στην τοπική Εκκλησία.

Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου ,την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, τελέστηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στην οποία ιερούργησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, ο Επίσκοπος Σαλώνων κ. Αντώνιος και ο επιχώριος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας.
Παρόντες ήταν Δήμαρχοι, Δημοτικά Συμβούλια, εκπρόσωποι του Στρατού και της Αστυνομίας.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος υποδέχτηκε  στο Επισκοπείο τα πνευματικά του παιδιά, τα οποία έσπευσαν από όλα τα μέρη της Μητρόπολης να υποβάλουν με ευγνωμοσύνη  τα σέβη τους και να ζητήσουν την άγια ευχή Του, ανάμεσα τους και πολιτικοί άρχοντες, όπως ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, οι βουλευτές κ. Σταύρος Καλαφάτης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Μάρκος Μπόλαρης, Γιώργος Λαζαριδης  και οι Δήμαρχοι όλων των Δυτικών Συνοικιών.

Εις πολλά έτη, άγιε Δέσποτα!!
Εκ του Γραφείου Τύπου