Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Πραγματοποιήθηκαν τα δωρεάν τεστ μνήμης και η ενημερωτική ομιλία για την άνοια στην Καρδίτσα από το ΚΑΡΕΛΛΕΙΟ-ΜΟΝΑΔΑ ALZHEIMER του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και την εταιρεία ΜΕΓΑ.

Image00003 Με την ευλογία και την προτροπή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου του Β΄ ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υλοποιεί Εκστρατεία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για το Alzheimer. Επισκέπτεται ακριτικές περιοχές και μεγάλες πόλεις της πατρίδας μας με στόχο την ανακούφιση του πόνου των συνανθρώπων μας, σε συνεργασία με τις κατά τόπους Ιερές Μητροπόλεις και τους Τοπικούς Άρχοντες.

 Το διήμερο 10 & 11 Ιουνίου 2017 η δράση βρέθηκε στην Καρδίτσα, όπου χορηγήθηκαν δωρεάν τεστ μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών από το επιστημονικό προσωπικό του «Καρέλλειου –Μονάδα Alzheimer» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», ενώ δόθηκε ενημερωτική ομιλία σε σχέση με τη νόσο Alzheimer. Τα τεστ πραγματοποιήθηκαν στο Σπίτι Αγάπης Καρδίτσης, ενώ η σχετική ομιλία στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Καρδίτσης.
 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος ευχαρίστησε εγκαρδίως τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, ο οποίος έδωσε ευλογία να πραγματοποιηθεί η δράση αυτή και στην Ιερά μας Μητρόπολη. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον Γενικό Διευθυντή της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ κ. Κωσταντίνο Δήμτσα, ο οποίος βρέθηκε κοντά μας και όλο το επιστημονικό προσωπικό του «Καρέλλειου –Μονάδα Alzheimer» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και την εταιρεία ΜΕΓΑ.
Image00001
Image00002
Image00003