Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Ξεκινά η Ναυτική Εβδομάδα στον Βόλο 2017 – Αφιερωμένη στον Ελληνισμό της κάτω Ιταλίας.

Ο φορέας Πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος «Μαγνήτων Κιβωτός» πραγματοποιεί και το φετινό Καλοκαίρι την Ναυτική Εβδομάδα 2017, στο Βόλο, με πολλές κι ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιούνται καθημερινά, από τη Δευτέρα 19 έως την Κυριακή 25/6/2017.
Η επίσημη έναρξη της Ναυτικής Εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19/6, στις 8μ.μ. στον προαύλειο χώρο του Ιερού Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου, στην παραλία της πόλης, με Αγιασμό από τον από τον Σεβ. Ποιμενάρχη μας κ. Ιγνάτιο.

Θα ακολουθήσει εισαγωγική ομιλία από τον Γέροντα Νείλο Βατοπαιδινό (Prof. Giorgio Barone Adesi), Καθηγητή Ρωμαϊκού και Βυζαντινού Δικαίου Πανεπιστημίου Magna – Graecia, Catanzaro Calabria ΙΤΑΛΙΑ.
Στη συνέχεια, το πρόγραμμα θα εξελιχθεί ως εξής:
Συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Βόλου.
Εγκαίνια Έκθεσης φωτογραφίας με θέμα: «Όταν η φύση ζωγραφίζει στο βυθό της Μαγνησίας μας», του Ιατρού Θεόδωρου Περάκη.
Συναυλία των «Asteria» από τη Στερνατία της ελληνόφωνης Απουλίας ΙΤΑΛΙΑΣ, με επικεφαλής τον GIORGIO FILIERI.
Απονομή τιμητικής πλακέτας σε εκπροσώπους Φορέων του Ελληνισμού της Κάτω Ιταλίας (Μεγάλη Ελλάδα).
Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, όπως ομιλία του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. Εφραίμ, συναυλία του Μουσικού Σχολείου Βόλου, περίπλους του Παγασητικού κ.άλ. για τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αναλυτικά να ενημερωθούν εδώ.