Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Το παιδικό χορευτικό της Ε.Ν.Ε.του Ι. Ν. Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης στο 14ο Φεστιβάλ Παιδικού Παραδοσιακού Χορευτικού Πενταλόφου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό  Σχολείο Πενταλόφου το 14ο Φεστιβαλ Παιδικού  Παραδοσιακού χορού.  Το παιδικό χορευτικό της Ενοριακής Νεανικής Εστίας του Ιερού Ναού  Αγίου Παντελεήμονος  Πολίχνης, μετά από   πρόσκληση του Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου κ.Τερζή Χρήστου,   συμμετείχε στην εκδήλωση ταξιδεύοντας  το κοινό στα νησιά του Ιονίου.

Το Φεστιβάλ πλαισίωσαν  επίσης  χορευτικοί σύλλογοι από την Πεντάλοφο και την Νεοχωρούδα με χορούς από τη  Μακεδονία και τη Θράκη .
Μετά το τέλος της παρουσίασης των χορών, δόθηκε σε όλα τα παιδιά αναμνηστικό συμμετοχής και στους υπεύθυνους των χορευτικών ένα καλαθάκι με διάφορα εδέσματα και ένα γλαστράκι βασιλικού.
Εκ του Γραφείου τύπου