Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Η Ακολουθία του Νυμφίου στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών.

 
Μέσα σε κλίμα κατανύξεως τελέσθηκε το απόγευμα της Κυριακής των Βαΐων, 9 Απριλίου η πρώτη των Ιερών Ακολουθιών του Νυμφίου (Όρθρος της Μεγάλης Δευτέρας), στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος, χοροστάτησε στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων, εν μέσου πολυπληθούς εκκλησιάσματος, που προσήλθαν για να παραστούν συμπροσευχόμενοι στην Ιερά Ακολουθία, η οποία και σηματοδοτεί την έναρξη της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος καθώς και να προσκυνήσουν τον Νυμφίο της Εκκλησίας.
Στο σύντομο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος κάλεσε του πιστούς να προετοιμασθούν ψυχικά να υποδεχθούν τον Νυμφίου Χριστό και να φθάσουν να προσκυνήσουν και την Αγία Ανάσταση.