Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Κοινωνικές Δράσεις του Ποιμενάρχου μας.

 
IMG_4441.JPG
  Το πρωί της Μ.Τρίτης 11 Απριλίου 2017 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος μοίρασε στο Πνευματικό Κέντρο δέματα τροφίμων, τα οποία περιείχαν μακαρόνια, ρύζι, γάλα, όσπρια, αλεύρι, ζάχαρη, χαρτικά, απορρυπαντικά ρούχων-πιάτων, λάδι, αμνοερίφια και πουλερικά,  σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.
Η Ιερά Μητρόπολις ευχαριστεί εκτός από τους πιστούς, τις ενορίες του νησιού και τους εθελοντές στα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Ιεράς Μητροπόλεως,  τη  Μονή Βατοπεδίου, την  Hellenic Relief, την Κερκυραϊκή Ένωση Ελληνοαμερικανών, το Επιμελητήριο Κέρκυρας, το Ροταριανό Όμιλο Κέρκυρας, την εταιρεία εμπορίας ξύλου Ντουροξύλ, τις αποθήκες στα ψυγεία στην Αλεπού και συγκεκριμένα τον κ. Μιχόπουλο, τα σούπερ μάρκετ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, DIELLAS, LIDL και ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΡΚΕΤ, το Ιερό Προσκύνημα του ΑγίουΣπυρίδωνος, όπως επίσης και το ξενοδοχείο Marbella.
Εν συνεχεία ο κ. Νεκτάριος μετέβη στο Νοσοκομείο Κέρκυρας όπου τέλεσε το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου και ακολούθως μοίρασε στους ασθενείς λαμπάδες, παραδοσιακά πασχαλινά τσουρέκια και ευλογίες, ευχόμενος καλή Ανάσταση και σύντομα να επιστρέψουν στις οικίες τους.
 
IMG_4437.JPG
 
 
IMG_4431.JPG
 
IMG_4430.JPG
 
 
IMG_4446.JPG
                                                                                                                     

IMG_4448.JPG
                                                                                                           

IMG_4445.JPG

IMG_4449.JPG

IMG_4451.JPG
                                                                                                                        

IMG_4452.JPG

IMG_4453.JPG

IMG_4461.JPG