Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017

Αγάπη με αγάπη.

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή του Πάσχα οι λατρευτικές εκδηλώσεις της Μεγάλης Εβδομάδας με κορύφωση τον Εσπερινό της Αγάπης, που τελέσθηκε προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού, το πρωί της Κυριακής του Πάσχα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Θεοδώρων Νέας Ορεστιάδος και το απόγευμα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Παναγίας Ελευθερωτρίας Διδυμοτείχου,  με τη συμμετοχή του ιερού κλήρου, των αρχών και πλήθους πιστών. Η Ευαγγελική περικοπή της ημέρας ανεγνώσθηκε στα αγγλικά, αραβικά, ιταλικά, ισπανικά, ρουμανικά, ρωσικά, σερβικά, γερμανικά και γαλλικά.

Παράλληλα η τοπική Εκκλησία σε συνεργασία με την Στρατιωτική Διοίκηση παρέθεσε Πασχαλινό γεύμα αγάπης προσφέροντας σε μοναχικά πρόσωπα, ζεστασιά και θαλπωρή με τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Διδυμοτείχου.