Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΩΝ ΤΙΜΙΩΝ ΔΩΡΩΝ ΤΕΛΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ κ. ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β΄ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΡΟΒΑΤΟΥ.

  Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ τέλεσε σήμερα το πρωί την Ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στην Ενορία Αγίου Δημητρίου Απροβάτου, στην Άνδρο, συμπαραστατούμενος συνευχητικως από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Άνδρου και τον Εφημέριο της Θεοσκεπάστου με τη συμμετοχή των Ενοριτών, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μπατσίου και του Αντιδημάρχου Υδρούσας.

  Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ αναφέρθηκε, εξ αφορμής του Ευαγγελικού Αναγνώσματος, στην Παραβολή των 10 Παρθένων και των Ταλάντων, ευχήθηκε σε όλους για το Άγιο Πάσχα και τέλος χειροθέτησε Οικονόμο τον επί 17ετία ευόρκως διακονούντα τις δὐο Ενορίες της περιοχής, Άνω και Κάτω Απροβάτου, Πρεσβύτερο Νικόλαο Στρατή.
  Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ επιστρέφει σήμερα το απόγευμα στην Ερμούπολη και το εσπέρας θα τελέσει την Ακολουθία του Νυμφίου στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.