Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Χειροθετήθηκε Αναγνώστης ο Πρωτοψάλτης του Ι.Ν Αγίας Τριάδος Νεαπόλεως.


20170409_205811_resized 
Tο απόγευμα της Κυριακής των Βαΐων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ι.Ν Αγίας Τριάδος Νεαπόλεως.
Με την ολοκλήρωση της Ακολουθίας ο σεπτός Ποιμενάρχης μας προεχείρισε σε Αναγνώστη τον επί τριάντα επτά συναπτά έτη Πρωτοψάλτη του Ι.Ν Αγίας Τριάδος κ. Δημήτριο Δεληγιάννη. Ο κ. Δεληγιάννης είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, θεολόγος και συνταξιούχος εκπαιδευτικός, ενώ είχε διατελέσει και Διευθυντής του Λυκείου Νεαπόλεως.
Ο Σεβασμιώτατος στην ομιλία του εκθείασε τον κ. Δεληγιάννη για το ήθος, την πίστη και την θεολογική του κατάρτιση, καθώς και για την χριστιανική οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την σύζυγό του Κρυσταλλία, επίσης συνταξιούχο εκπαιδευτικό. Ακολούθως μίλησε με θερμά λόγια για την προσφορά του στην τοπική Εκκλησία, ενώ υπογράμμισε ότι όλα αυτά τα χρόνια διακονεί το δεξί αναλόγιο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος αμισθί. Από την πλευρά του ο κ. Δεληγιάννης ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο για την εξαιρετική τιμή που έκανε στο πρόσωπό του και για τα επαινετικά του λόγια.
20170409_205749_resized 20170409_205925_resized 20170409_205527_resized