Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙΟ ΤΗΣ Ι. ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΖΑΧΟΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Μ. ΠΕΜΠΤΗ Ο ΣΕΒ. ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ.


114 2718
 Σήμερα, Μ. Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος, τέλεσε την Θ. Λειτουργία στο Μετόχιο της Ι. Μονής Προφήτου Ηλιού Ζαχόλης, στα Μεντουργιάνικα Δερβενίου.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας απευθυνόμενος στην Γερόντισσα Μαγδαληνή, στην υπ᾿ αυτή Αδελφότητα και στους ευσεβείς Χριστιανούς, που συμμετείχαν στην Θεία Λειτουργία, αναφέρθηκε στην παράδοση των Αχράντων Μυστηρίων από τον Κύριο μας ενώ παράλληλα ερμήνευσε και το Κοινωνικό της ημέρας «Τοῦ Δείπνου σου τοῦ μυστικοῦ», τονίζοντας ότι δέον είναι προτού κρίνουμε και ελέγξουμε τους άλλους να κρίνουμε πρώτα τον εαυτό μας, προκειμένου να «στεκόμαστε» σωστά ως Χριστιανοί και ο Δείπνος του Κυρίου μας να είναι πράγματι εις άφεση αμαρτιών και εις ζωήν αιώνιον.