Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

Ευχαριστίες της Ιεράς Μητροπόλεώς Μονεμβασίας στον ομογενή κ. Σωτ. Βαχαβιώλο για προσφορά κρέατος σε εμπερίστατους συνανθρώπους μας.


ΒΑΧΑΒΙΩΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 
Ο διακεκριμένος Λάκωνας ομογενής κ. Σωτήριος Βαχαβιώλος, που είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Mistras Group στις Η.Π.Α, έθεσε στη διάθεση της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης το ποσό των πέντε χιλιάδων δολαρίων (5.000,00$) προκειμένου να εξασφαλιστεί μία σημαντική ποσότητα κρέατος, η οποία θα διανεμηθεί σε άπορες οικογένειες του τόπου μας τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο κ. Βαχαβιώλος έχει βοηθήσει κατ’ επανάληψη στο παρελθόν την ιδιαίτερη πατρίδα του, γεγονός που τον τιμά και φανερώνει την αγάπη και το αμέριστο ενδιαφέρον του.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τον κ. Βαχαβιώλο και του εύχεται ο Δωρεοδότης Θεός να ανταποδώσει πολλαπλά στον ίδιο και την οικογένειά του την φιλανθρωπική του διάθεση.