Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΝΥΜΦΙΟΥ ΤΗΣ Μ. ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ.


DSC07221

Στον Ι. Ναό Αγ. Άννης Κορίνθου βρέθηκε ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος, εχθές, Μ. Δευτέρα, 11 Απριλίου 2017, προκειμένου να τελέσει την Ι. Ακολουθία του Νυμφίου. Τον Σεβ. Μητροπολίτη μας πλαισίωσαν οι συνοδοί του Κληρικοί και οι Εφημέριοι του Ιερού Ναού Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτεροι π. Θεόδωρος Κεραμίδας και π. Αναστάσιος Ριζόγιαννης, ενώ παρέστησαν από τις αρχές του τόπου ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός και οι Δημ. Σύμβουλοι κ. Νικόλαος Σταυρέλης και Τιμολέων Πιέτρης.

Στους ευσεβείς Χριστιανούς, που είχαν συγκεντρωθεί προκειμένου να συμμετάσχουν στην Ακολουθία του Νυμφίου, ο Σεβασμιώτατος μίλησε εστιάζοντας στο ότι προκειμένου να μην μείνουμε, ως πιστοί, εκτός του «νυμφώνος» του Χριστού οφείλουμε να οδηγούμε τις ψυχές μας στο να παραμένουν «γρηγορούσες», πράττοντας πάντοτε το αγαθό και διατηρώντας τις ενωμένες με τον Κύριο και Σωτήρα Χριστό. Κατέληξε ευχόμενος προς όλους χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση!