Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

Μεγάλη Πέμπτη στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικάνορος (ΦΩΤΟ) Μεγάλη Πέμπτη στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικάνορος (ΦΩΤΟ).Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικάνορος λειτούργησε σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, με τη συμμετοχή των Εφημερίων του Ιερού Ναού, των Διακόνων και πολλών πιστών χριστιανών.
Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους να μας χαρίζει ο Θεός υγεία και κάθε καλό στη ζωή μας και να οδηγεί τα βήματά μας στο φως, που είναι ο ίδιος ο Χριστός.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος τίμησε με τη διάκριση της Μητροπόλεως, τον Σταυρό της Παναγίας της Οδηγητρίας, τον κ. Αναστάσιο Μακρόπουλο, για την πολυετή προσφορά του στην τοπική μας Εκκλησία και ιδιαίτερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικάνορος, από την ημέρα που τέθηκε ο θεμέλιος λίθος, μέχρι και σήμερα.
Επίσης, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης, χειροθέτησε σε Αναγνώστες τους Εκκλησιαστικούς Επιτρόπους και τους Νεωκόρους του Ναού, οι οποίοι διακονούν με ζήλο και στο ιερό αναλόγιο και δίνουν καθημερινά τον καλόν αγώνα στις οικογένειές τους και στην τοπική μας κοινωνία.