Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Κυριακή του Πάσχα 2017 στο Μοναστήρι του Τρικόρφου - Πλούσιο φωτογραφικό υλικό.


Σε κλίμα κατανυκτικό κατά το μοναστηριακό τυπικό, διεξήχθησαν οι ιερές ακολουθίες την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδος στο Ιερό Ησυχαστήριο Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ στο Τρίκορφο Φωκίδος. 
 
Στιγμές πνευματικής ανάτασης βίωσαν όσοι παρευρέθηκαν στο Ιερό Ησυχαστήριο του Τρικόρφου, ενώ το βράδυ της Ανάστασης έζησαν στιγμές πνευματικής αγαλλιάσεως και χαράς από την λαμπροφόρο Ανάσταση του Κυρίου μας. 
 
Στιγμές μοναδικές μιας και οι αναπαραστάσεις του Μεγάλου Σαββάτου ζωντανεύουν τα Ιεροσόλυμα στο Τρίκορφο Φωκίδος, ενώ η αναστάσιμη Θεία Λειτουργία δίνει το στίγμα των Μονών του Αγίου Όρους. 
 
Ακολουθεί βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το βράδυ της Ανάστασης, τον Εσπερινό της Αγάπης και την πανηγυρική μοναστηριακή τράπεζα.





για όλες τις φωτογραφίες Εδώ