Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Yποδειγματική Θ. Λειτουργία για τους μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου Σούρπης.

Τετάρτη, 15 Μαρτίου, 2017

Μια υποδειγματική Θ. Λειτουργία στον Ι.Ν Αγ.Παρασκευής,αφιερωμένη στους μαθητές του Γυμνασίου-Λυκείου Σούρπης, τέλεσε το πρωί της Τρίτης 14 Μαρτίου 2017 ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ.κ.Ιγνάτιος. Ανταποκρινόμενος άμεσα στο αίτημα του σχολείου ο Σεβασμιότατος, σε συνεργασία με τους ιερείς του τόπου μας π.Χαρίτωνα Μελεμέ και π.Γεώργιο Γιαννιό, τέλεσε την Θεία Λειτουργία  στο χώρο του  σολέα, εμπρός από το ιερό του ναου.

Ο Θεολόγος Σωτήρης Τσιτσιρίγκας ,ταυτόχρονα με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας ,επεξηγούσε απλά και παραστατικά τα κύρια σημεία της, κάνοντας απόλυτα κατανοητή σε μαθητές και εκπαιδευτικούς την Θεία Τελετουργία.
Ο Ποιμενάρχης της Τοπικής μας Εκκλησίας στο τέλος της υποδειγματικής Θείας Λειτουργίας με ιδιαίτερα θερμά λόγια εξήρε την προσοχή , το ενδιαφέρον ,την αφοσίωση, των νεαρών μαθητών την ώρα που τελούνταν και επεξηγούνταν η Θεία Λειτουργία  και ευχήθηκε σ’όλα τα παιδιά υγεία, φώτιση Θεού και πρόοδο στη ζωή τους.
Ως αναμνηστικό της όμορφης αυτής λατρευτικής σύναξης δωρήθηκε από τον Σεβασμιότατο στους μαθητές μια διδακτική ταινία με την ζωή του Ιησού Χριστού.