Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Το Λείψανο του Αγ. Λουκά του Ιατρού και παρουσίαση βιβλίου «Αγίων Όρος» στην Άρτα.


Την Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017, το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος εκόμισε στην Άρτα το Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού και στη συνέχεια παρουσίασε το, υπό τον τίτλο «Αγίων Όρος», νέο του βιβλίο.
Η υποδοχή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του Ιατρού έγινε από τον Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλίνικο στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, όπου και ετελέσθη το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

Στη συνέχεια, στο παρακείμενο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, με συναρπαστικό τρόπο, καθήλωσε το πολυπληθές ακροατήριο, παρουσιάζοντας πτυχές της ζωής Αγιορειτών Πατέρων, που εγνώρισε. Κατόπιν, προβλήθηκε ταινία εστιασμένη στην ζωή του Μακαριστού και Αγίου Γέροντος Εφραίμ του Κατουνακιώτου.
Την εκδήλωση έκλεισε ο επιχώριος Μητροπολίτης κ. Καλλίνικος, ο οποίος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Αργολίδος κ. Νεκτάριο, τόσο για το Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά, που έφερε προς προσκύνηση, όσο και για την υπέροχη παρουσίαση, που προσέφερε στους Χριστιανούς της Μητροπόλεως Άρτης. Στην εκδήλωση παρέστη και ο Σεβασμιώτατος πρ. Άρτης κ. Ιγνάτιος.