Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

«Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ».


ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΟΡΦΥΡΙΟ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Ι.Ν.ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ
Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Λαρίσης για τον σύγχρονο Άγιο της Εκκλησίας μας, Όσιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη, το βράδυ της Πέμπτης 16 Μαρτίου 2017. Μία εκδήλωση η οποία τέθηκε υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου με διοργανώτρια αρχή, το σωματείο της Ενωμένης Ρωμιοσύνης.
Ο Ελλογιμώτατος κ. Ιωάννης Καραμήτρος παρουσίασε τον εκλεκτό ομιλητή π. Λάμπρο Φωτόπουλο, κληρικό της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, πρώην δικηγόρο του Αρείου Πάγου και έγκριτο θεολόγο, ο οποίος θαυμάσια μίλησε για την ταπείνωση και το έργο του Αγίου Πορφυρίου. Ο π.Λάμπρος συγκίνησε όλους τους πιστούς χριστιανούς λέγοντάς τους θαυμάσια παραδείγματα από την ζωή και τους σοφούς λόγους του ηγιασμένου Γέροντος, Οσίου Πορφυρίου, ο οποίος εν ταπεινώσει έζησε όλον τον βίον του και γι’αυτό τον λόγο τον εδόξασε ο Θεός.