Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

Γ΄ Εβδόμαδα των Νηστειών στην Μητρόπολη Διδυμοτείχου.

Κατά την διαρρεύσασα Γ΄ Εβδομάδα των Νηστειών ο Σεβασμιώτατος·
• Την Δευτέρα, 13 του μηνός Μαρτίου ε.ε, τέλεσε το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ενοριακό Ναό Προφήτου Ηλιού Μεταξάδων.
• Την Τρίτη, 14 του μηνός Μαρτίου ε.ε., τέλεσε το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ενοριακό Ναό Προφήτου Ηλιού Θυρέας.

• Την Τετάρτη, 15 του μηνός Μαρτίου ε.ε., το εσπέρας, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στον Ιερό Ενοριακό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ριζίων.
• Την Πέμπτη, 16 του μηνός Μαρτίου ε.ε., τέλεσε το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Αθανασίου Ελαίας Τριγώνου.
• Την Παρασκευή, 17 του μηνός Μαρτίου ε.ε., το πρωί τέλεσε τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στον πανηγυρίζοντα Κοιμητηριακό Ναό Αγίου Αλεξίου Ασβεστάδων και το εσπέρας χοροστάτησε και έψαλε την Γ΄ Στάση των Χαιρετισμών στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγιου Γεωργίου Κυπρίνου.
• Το Σάββατο, 18 του μηνός Μαρτίου ε.ε., ιερούργησε στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίας Παρασκευής Διδυμοτείχου και τέλεσε το Μνημόσυνο της μητρός αυτού Γεωργίας Καρπαθάκη.