Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

.


ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ: » ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΧΑΡΙΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ…»Προηγιασμένη θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος το πρωί της Τετάρτης 15 Μαρτίου 2017 στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων στη Νέα Πολιτεία Λάρισας, με την συμμετοχή πολλών πιστών χριστιανών και πολλών επίσης μαθητών από τα γειτονικά σχολεία της περιοχής.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος ευλόγησε τους μικρούς μαθητές και τις μαθήτριες που εκκλησιάσθηκαν με ιδιαίτερη ευλάβεια και ησυχία και κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων, συνεχάρη τους δασκάλους και τις δασκάλες των παιδιών για το σημαντικότατο έργο τους και μίλησε στα παιδιά για την σημασία που έχει ο Χριστός στην ζωή των ανθρώπων, πώς νοηματοδοτεί την ζωή του καθενός μας και πως  δίδει την πληρότητα και τον αγιασμό στην κάθε μία ανθρώπινη καρδιά. Τους συμβούλευσε δε να μελετούν τον λόγο του Κυρίου και να αντλούν από αυτόν σπουδαία μηνύματα ζωής αιωνίου.