Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία από τον Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγ. Παρασκευής.

Με θρησκευτική κατάνυξη τελέσθηκε την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 το πρωί, ανήμερα της εορτής του Αγίου Αλεξίου του Ανθρώπου του Θεού, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής στη Νέα Ιωνία.

Στο τέλος της Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε με θερμά λόγια στο βίο του Αγίου Αλεξίου του Ανθρώπου του Θεού, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η μνήμη του Αγίου φέρει το κεντρικό μήνυμα του Ευαγγελίου, το οποίο καλούμαστε όλοι μας να ακολουθήσουμε και μας κάνει να αναλογιζόμαστε και να συνειδητοποιούμε πόσο τελικά είμαστε κι εμείς «άνθρωποι του Θεού».
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε έτη πολλά στον Αρχιδιάκονο π. Αλέξιο για την ονομαστική του εορτή, αλλά και καλή συνέχεια στον πνευματικό αγώνα, με υπομονή και νηστεία στο εκκλησιαστικό πλήρωμα.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως.