Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΕΠΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΦΘΙΩΤΩΝ ΑΓΙΩΝ.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ
 ΕΠΙ ΤΗ ΑΦΙΞΕΙ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ 2 ΜΑΚΑΡΙΣΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
& ΕΠΙ ΤΗ  ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΦΘΙΩΤΩΝ ΑΓΙΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΩΡΑ 6:30 μ.μ.
Υποδοχή Ιερών Λειψάνων των Φθιωτών Αγίων εις τον Μητροπολιτικόν  Ιερόν Ναόν.

Ιερά Ακολουθία των Γ’ Χαιρετισμών της Θεοτόκου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου. 
ΩΡΑ 10:00 - μ.μ.
Έναρξις ολονυκτίου Ιεράς Ακολουθίας μέχρι πρωΐας.
Ιερουργός και Ομιλητής: Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Αρσένιος Κατερέλος, Ηγούμενος Ι. Μ. Αγίου Νικολάου Δίβρης.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΩΡΑ 7:00 π.μ.   
Όρθρος και Θεία Λειτουργία.
Ιερουργός: Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Νεόφυτος Ραφαηλίδης  
ΩΡΑ 5:00 μ.μ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΡΚΟΥ
Υποδοχή των οστών 2 Μακαριστών Μητροπολιτών Φθιώτιδος, κυρού Καλλινίκου Καστόρχη († 1877) & κυρού Αμβροσίου Νικολαΐδου († 1958), παρουσία των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών, Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου, Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου, Χαλκίδος Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυστοστόμου, Ηλιουπόλεως( Πατριαρχείο Αλεξανδρείας) κ. Θεοδώρου, Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου, Φωκίδος κ. Θεοκτίστου, Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου, Καρπενησίου κ. Γεωργίου, Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου, του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σαλώνων κ. Αντωνίου και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Νικολάου, των πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών του τόπου και των ευσεβών χριστιανών.
ΩΡΑ 7:00 μ.μ.
Μέγας Πανηγυρικός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου με την συμμετοχή των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου, Ηλιουπόλεως( Πατριαρχείο Αλεξανδρείας) κ. Θεοδώρου, του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σαλώνων κ. Αντωνίου και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Νικολάου,  απάντων των Πρεσβυτέρων και Διακόνων της Λαμίας και των περιχώρων. Ομιλία υπό του Σεβασμιωτάτου Αγίου Καλαμαριάς  κ. Ιουστίνου. 
ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ,
ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΩΣ
& ΤΩΝ ΦΘΙΩΤΩΝ ΑΓΙΩΝ
 ΩΡΑ 7:00 π.μ.
Όρθρος και Πανηγυρική πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου και συνιερουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτῶν Ηλιουπόλεως( Πατριαρχείο Αλεξανδρείας) κ. Θεοδώρου, Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σαλώνων κ. Αντωνίου και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Νικολάου.
ΩΡΑ 6:00 μ.μ.
Κατανυκτικός Εσπερινός εις τον Ιερόν Μητροπολιτικόν Ναόν με ομιλητή τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Αμφιλόχιο Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ