Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

«Ο δικός μας άγιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών χριστιανών, ότι στο πλαίσιο του προγράμματος των εκδηλώσεων - ομιλιών με γενικό τίτλο «ΑΓΙΑΣΜΕΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ», το οποίο κατήρτισε η Ιερά Μητρόπολίς μας για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο, την Τετάρτη 15 Μαρτίου στις 6:00 το απόγευμα,  στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού - Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως μας θα λάβει χώρα η 4η ομιλία.

                Ομιλητής θα είναι ο  Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Δαμασκηνός Ζαχαράκης, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγάοωνος, με θέμα: «Ο δικός μας άγιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης».
               Ο Σύγχρονος όσιος γέροντας Βησσαρίων ο ελεήμων, υπήρξε μια αγιασμένη μορφή της εποχής μας και έχει κερδίσει τις καρδιές όλων μας, μιας και οι περισσότεροι Φθιώτες τον γνώρισαν από κοντά και αναπαυθήκαν στο πετραχήλι του δια του μυστηρίου της εξομολογήσεως.
        Οι θαυμαστές διηγήσεις του νυν Ηγουμένου πατρός Δαμασκηνού θα αποτελέσουν για όλους τους ακροατές πηγή μεγάλης ψυχικής ωφέλειας.
                Καλούνται οι φιλακόλουθοι και φιλάγιοι να συμμετάσχουν στην ως άνω εκδήλωση αποδίδοντας τιμή και σεβασμό στον δικό μας όσιο Βησσαρίωνα  τον Αγαθωνίτη, αποκομίζοντες ενίσχυση για τον αγώνα της σωτηρίας τους, ιδιαιτέρως την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, την οποία διανύουμε.

 Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως