Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Ονομαστήρια Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων Θεοκλήτου,

ΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΔΕΣΠΟΤΑ!

SAM 3039

Αρχιερατική Θ.Λειτουργία τελέστηκε στον Ι.Μ.Ν.Αγ. Βησσαρίωνος, σήμερα Κυριακή της Ορθοδοξίας, προεξάρχοντος του Σεπτού Ποιμενάρχου μας κ. Θεοκλήτου. Πλήθος κόσμου προσήλθε στον Ι.Ναό ώστε να τιμήσει την ημέρα, αλλά και για να ευχηθεί στον Σεβασμιώτατο, του οποίου τα ονομαστήρια είναι άυριο. 

Λίγο πριν το τέλος της Θ. Λειτουργίας, ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μητροπόλεώς μας Αρχιμ. Νήφων Καψάλης στο Θ.Λόγο που κήρυξε αναφέρθηκε στη σημασία της σημερινής ημέρας, ενώ εκπροσωπώντας τον κλήρο, το λαό αλλά και τη τοπική αρχή, απηύθηνε ευχές στο Σεβασμιώτατο, αλλά και ευχαριστίες για την πατρική αγκαλιά που από την πρώτη μέρα έδωσε στο ποίμνιο και που συνεχίζει να δίνει.

Ο Σεβασμιώτατος με τη σειρά του ευχαρίστησε εγκαρδίως τους πιστούς, ενώ αργότερα τους δέχτηκε ένας προς έναν στο αρχονταρίκι του Ι.Ναού κερνώντας τους γλυκό, αλλα και ένα αληθινό και γεμάτο ευχαριστία χαμόγελο.