Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Εσπερινή Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό (ΦΩΤΟ).

Η Εσπερινή Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων τελέσθηκε εχθές, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστοριάς.

Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, με τη συμμετοχή κληρικών της Μητροπόλεως και του Διακόνου. Να σημειώσουμε ότι κάθε Τετάρτη απόγευμα, θα τελείται στον Μητροπολιτικό Ναό η Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας.
Ο κ. Σεραφείμ ευχήθηκε σε όλους υγεία και με το καλό να διέλθουμε τον αγώνα της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

    Proigiasmeni_Theia_Leitourgia001.jpgProigiasmeni_Theia_Leitourgia002.jpgProigiasmeni_Theia_Leitourgia003.jpgProigiasmeni_Theia_Leitourgia004.jpgProigiasmeni_Theia_Leitourgia005.jpgProigiasmeni_Theia_Leitourgia006.jpgProigiasmeni_Theia_Leitourgia007.jpgProigiasmeni_Theia_Leitourgia008.jpgProigiasmeni_Theia_Leitourgia009.jpgProigiasmeni_Theia_Leitourgia010.jpgProigiasmeni_Theia_Leitourgia011.jpgProigiasmeni_Theia_Leitourgia012.jpgProigiasmeni_Theia_Leitourgia013.jpgProigiasmeni_Theia_Leitourgia014.jpgProigiasmeni_Theia_Leitourgia015.jpgProigiasmeni_Theia_Leitourgia016.jpgProigiasmeni_Theia_Leitourgia017.jpg
  •