Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Πρόσκληση στην εκδήλωση – αιμοδοσία.

               
ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΟΜΑΔΩΝ                
ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ
Ν. ΕΒΡΟΥ
Ταχ. Δ/νση  Βασ. Γεωργίου 122 Διδ/χο
Τηλέφωνα: 6974905959 Φυδανάκης Παναγιώτης



              Θέμα:  <<Πρόσκληση στην εκδήλωση – αιμοδοσία >>
 Τίτλος:   ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
   
    Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση που διοργανώνει η Ένωση Συλλόγων και ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Έβρου σε συνεργασία  του Σ.Ε.Α.  ‘’Αγία Ειρήνη Χρυσωβαλάντου’’ Διδυμοτείχου, υπό την αιγίδα της ΠΟΣΕΑ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας εθελοντών αιμοδοτών) και του Ραδιοτηλεοπτικού ομίλου ΣΚΑΪ και την υποστήριξη της ΒΙΚΟΣ ΑΕ, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 και ώρα 19.00 μμ στο κτήριο του ΤΕΙ Α.Μ.Θ. Τμήμα Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου για την ενημέρωση περί αιμοδοσίας και παράλληλα θα πραγματοποιείται αιμοδοσία και λήψη δείγματος του Μυελού των Οστών από τις 17:00 έως τις 21:00.
    Κεντρική ιδέα της εκδήλωσης η ενημέρωση και προσέλκυση εθελοντών αιμοδοτών αλλά και δοτών μυελού των οστών σε συνδυασμό με την ανάδειξη του μείζονος θέματος της Αναβαθμισμένης Αυτονόμησης του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου.
  
                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              
         ΦΥΔΑΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ