Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Πανηγύρεις Αγίου Σπυρίδωνος στην Ιερά Μητρόπολις Δημητριάδος..

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2016


Την μνήμη του Αγίου Σπυρίδωνος, Επισκόπου Τριμυθούντος του Θαυματουργού, τιμά η Εκκλησία μας τη Δευτέρα 12/12.
Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν:
Την παραμονή της εορτής, στις 6.00 μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Την παραμονή της εορτής, στις 5.30 μ.μ.,  θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Της Ιεράς Πανηγύρεως θα προεξάρχει ο Πρωτ. Γεώργιος Σχοινάς, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.
 Για όσους επιθυμούν να μεταβούν στην Ιερά Μονή θα διατεθεί ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση με πούλμαν με σημείο εκκίνησης τον Ιερό Ναό Αναλήψεως Χριστού Βόλου στις 4.30 μ.μ. . Για κράτηση θέσης επικοινωνήστε με την Ιερά Μόνη στο τηλέφωνο 6949595565 μέχρι το Σάββατο 10/12.