Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Τα έψαλλε ο εφημέριος του μητροπολιτικού ναού Αγίου Γεωργίου στον υπουργό πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά.

Τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μητροπολιτικός  Ιερός  Ναός του Αγίου Γεωργίου και το  ενετικό κτίριο που βρίσκεται δίπλα στο ναό  ,έθεσε ο ιερέας  του ναού π. Ελευθέριος Μίχος, ενώπιον του υπουργού Πολιτισμού  Αριστείδη Μπαλτά και της πολιτικής ηγεσίας του νομού Αργολίδας, μετά το πέρας της Δοξολογίας της 28ης Οκτωβρίου. 

Ο Ιερέας π. Ελευθέριος, εξήγησε στον Υπουργό Αριστείδη Μπαλτά, την  ανάγκη για άμεση έναρξη των εργασιών αποκατάστασης του ιστορικού Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου και τον κίνδυνο κατάρρευσης του ενετικού κτιρίου με ενδεχόμενα ανθρώπινα θύματα. 
Τόνισε την άριστη συνεργασία με την Προϊσταμένη Αρχαιοτήτων Αργολίδας κα. Παπαδημητρίου και του ζήτησε, πως την επόμενη εβδομάδα που θα κατατεθεί ο φάκελος της Α' φάσης μελέτης από την αρχαιολογική υπηρεσία του Ναυπλίου, να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό στις απαραίτητες εγκρίσεις.
 Επίσης ,ο Δήμαρχος Ναυπλιέων  Δ.Κωστούρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος, οι Βουλευτές του Νομού Ι.Γκιόλας, Ι. Ανδριανός και κ. Ι. Μανιάτης, συνηγόρησαν στο αίτημα του ιερέα και ζήτησαν με την σειρά τους να τεθούν αυτά τα δύο θέματα, του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού και ενετικού κτιρίου, σε προτεραιότητα του υπουργείου πολιτισμού. Αναμένεται τώρα την απόφαση που θα πάρει το υπουργείο  Πολιτισμού πάνω σε αυτό το ζήτημα που δεν είναι και το καλύτερο για την πόλη του Ναυπλίου.